Last-minte show vrijdag 17 juli

Nondetju! In Alabama is het de normaalste zaak van de wereld om in natura te betalen.

Dat het in Nederland niet gebruikelijk is, daar kwam Bill Junior Jr. vannacht wel achter. Na een avond flink doorzakken in Cafe de Preek wilde hij betalen met 3 penny en een half varken wat hij vorige week had meegenomen na het optreden in Barneveld. Hier trapte kroeg-eigenaar Patrik niet in: “Wat moet ik met zo’n half aangevreten verken?!”. De gemoederen liepen aardig op en werd drummer Hicky van stal gehaald omdat hij goed en duidelijk kan communiceren. Uiteindelijk wisten Hicky en Bill Junior Jr. het goedgemaakt: als ruil spelen The Wetnecks komende vrijdag 17 juli tijdens de kermis in Uden op de Horeca Boulevard aan de Markt. Eind goed, al goed. Showtime 21.15u-22.00u. Be there!